• april 2017
  M D W D V Z Z
  « feb   okt »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Archief

Club Run-Bike-Run Wheelerplanet 08-04-2017

 

 

Bij aankomst op Wheelerplanet staan er twee jonge mannen beteuterd te kijken en weten mij vervolgens te melden dat het parcours is afgehuurd en daarom niet bereden mag worden. Ik vertel ze dat wij van TV Haarlem IZGS een run-bike-run wedstrijd hebben. Ze beginnen iets minder beteuterd te kijken en vragen zich af hoe dat dan werkt. Na de uitleg vertrekken ze geïnteresseerd richting de kust voor hun eerste rit van het jaar.
Deze mannen beginnen nu pas met trainen schiet er vervolgens door mij heen. Voor ons staat de eerste serieuze test op het programma. Vandaag zullen er een groot aan vraagtekens worden getransformeerd in uitroeptekens, althans dat is de bedoeling. Voor sommigen zullen de vraagtekens zich vermenigvuldigen vandaag. Vraagtekens die ik mij heb gesteld voor vandaag zijn ‘Hoe manifesteert mijn hardloopvorm zich in wedstrijdverband?’; ‘Ben ik in staat om gemiddeld 38 km/u te fietsen op sprintafstand?’ en ‘Hoe verhoud mijn vorm zich tot die van de mannen die vorig jaar voor mij eindigden?’
Ik was vroeg en verder was er nog niemand en besloot het parcours te verkennen. Op de tekening had ik een paar scherpe bochten gezien en ik vroeg mij af of je die in ‘lig’ zou kunnen nemen. Dat bleek het geval, mooi! Ondertussen zag ik een deel van het organiserend comité, Mendy en Melvin, arriveren en ook anderen druppelen binnen. Dankzij de briljante voorbereiding van de organisatie wist iedereen precies wat de bedoeling was. Parcoursen, looprichting, wisselzone, alles was uitgetekend en omschreven. Sommige door de wol geverfde IZGS’ers waren hier duidelijk door van slag.
Nadat het loop- en fietsparcours door ‘hoedjes’ van elkaar gescheiden waren en iedereen aanwezig, verkend en opgewarmd was. Was de eer voor het startschot aan ons opperhoofd der opperhoofden secretariële zaken Nico. Een peulenschil ,zo leek het, voor hem. Wat zouden we toch zonder Nico moeten!
En dan zijn we onderweg en zou ik nu een mooi wedstrijdverslag aan jullie willen presenteren. Bijvoorbeeld de onderlinge strijd tussen Remco en Joost, het gevloek naar elkaar in het ‘stayergroepje’, het niet te verteren melkzuur van Maarten zijn veel te snelle loopstart, de zeebenen van Bram en de mentale strijd tussen ‘het juweel’ en Jord. Of dan toch misschien de wisselskills van Gerard en Albert, de chemie van het winnende duo Henk en Bianca en de om rust schreeuwende sprintvezels van Mark.
Maar helaas, geen wedstrijdverslag. Het enige waar ik over kan schrijven is mijn race en die stond voornamelijk in het teken van de billen van Albert waar ik min of meer alle ronden tegenaan heb gekeken en die uiteindelijk 11 seconden meer vermogen bleken te bezitten. Albert gefeliciteerd. O, toch nog wel iets. Want wat waren het onderlinge respect en de daaruit voorkomende aanmoedigingen toch mooi. BIjzonder om te zien hoe we als club op die manier de strijd met elkaar aangaan en daarin toch ook het beste in elkaar naar boven willen halen.
Mijn vraagtekens zijn uitroeptekens geworden, trots op mijn 3e plek. Het gat naar de terechte kampioen Melvin is klein, dus kan niet wachten om erbij te gaan zwemmen. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor deze schitterende en gezellige dag, ik vind het een eer om onderdeel te kunnen zijn van zo’n mooi gezelschap en hoop voor volgend jaar op een nog groter deelnemersveld. Mendy, Suzan, Peter en Melvin petje af voor de organisatie!
Tim Vreeburg
uitslag Run Bike Run 20171xlsx
uitslag Run Bike Run 2017 halve
IMG-20170408-WA0023

Eén reactie

 1. Mooi om te lezen dat de ambitie hoog ligt en dat realiteit overheerst.
  Leren weten wat je kunt maar ook weten wat je hebt bereikt.

  Super opkomst en een goed teken dat de club niet stil staat.

  Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: