• september 2016
  M D W D V Z Z
  « aug   jan »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Archief

Finale 3e Divisie Triathlon in Het Rutbeek Recreatiegebied Enschede

Waarschijnlijk had niemand er rekening mee gehouden dat we in ons debuutjaar voor de promotie konden strijden en waren velen juist dit weekend verhinderd.(of juist lekker weg), Het is maar hoe je het bekijkt). Uiteindelijk kon gisterenavond toch een op zich kansrijk team toch opgesteld worden.
Dit keer in de vorm van een echte estafette. 250 meter zwemmen 6,6 km fietsen en 2,5km lopen. Antoine startte en kwam als 12e het water uit. Tijdens het fietsen wist hij naar plaats 2 op te klimmen, maar de weinige looptrainingen waren direct zichtbaar in dit sterke deelnemersveld. Als ca 16e wisselde hij met Arjan-Tim. Deze had de smaak te pakken na vorige week, maar moest wel wennen aan het feit dat het nu ca 27 minuten voluit knallen was. Dus geen overbodige tijdrovende acties als brillen opzetten, sokken aantrekken o.i.d. Hij hield het verschil met onze direct concurrent Aquapoldro 2 Apeldoorn tussen de 1m15 en 1m30. Maarten maakte zowel met zwemmen als fietsen ca 10 -15 sec goed maar de tegenstand fietste loopschoenen en dat koste ons weer enkele seconden 2e schoenwissel. Hij gaf alles tijdens het lopen  en Melvin startte op ca. 1m08 als laatste om het te kunnen afmaken als dat nodig was. Met zwemmen gaf hij 10 sec toe en op de fiets dichtte hij het gat naar 59 sec. Na het lange seizoen en de Ironman was de echte snelheid helaas niet haalbaar en toen hij na 1 km “Apeldoorn” niet in het zicht kwam was de echte spirit over. Uiteindelijk kwamen we 90 sec. tekort.
JAMMER, maar iedereen heeft echt alles gegeven. We mogen trots zijn op alle gestarte atleten in deze competitie. Het blijkt dat je niet zomaar eventjes promoveert en Noord is ook nog eens een sterkere competitie dan Zuid. We hebben veel geleerd dit jaar en kunnen hier komend jaar ons voordeel mee doen. TV Haarlem IZGS heeft zich goed laten zien met 2 individuele overwinningen en een 3e plaats.

einduitslag.png 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: