• maart 2016
  M D W D V Z Z
  « feb   apr »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Archief

Kennemer Cross Circuit 2015-2016

Om de jaarlijkse enorme trainingsachterstand op de andere leden op te vangen, bedacht ik dat extra snelheid wel welkom zou zijn. Om dit in de winter te trainen heb ik, naast loopjes in de duinen met Marco en Antoine, meegedaan aan de Kennemercrosscircuit. En zo belandde ik de eerste wedstrijd in Spaarnwoude waarbij ik al glibberend en oververhit (Sorry Maarten) over de finish kwam. Het ging niet echt lekker. Dus voor de volgende wedstrijd beter voorbereid (nieuwe cross schoenen en licht aangekleed, bedankt Maarten). Dit is de loop in Wijk aan Zee en die valt altijd zwaar bij mij. Hierna volgde Hoofddorp, de Beeckesteincross en uiteindelijk de finale in Heiloo. Uiteindelijk is het mij allemaal goed bevallen en haalde ik net niet het podium bij de laatste cross in Heiloo en ben uiteindelijk in het totaal klassement van mijn leeftijdsgroep (M35) 4e geworden. In ieder geval heb ik wel mijn doel bereikt. Waar ik in de eerste wedstrijden nog circa 6-7 minuten achter de winnaar binnen kwam was dat in de laatste cross gehalveerd (3:30) ondanks dat ik tijdens de wedstrijd mijn veters opnieuw moest strikken. Nu alleen nog vasthouden.

Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: