• september 2013
  M D W D V Z Z
  « aug   okt »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Archief

Clubkampioenschap 08-09-2013

Na wekenlang zomerweer REGEN. Daar de laatste winnaars van de laatste 9 jaar (Albert en Ernst) niet aan de start verschenen zou er in ieder geval een nieuwe kampioen bij de heren de boeken in gaan. Zelf rekende ik op Bauke, de winnaar van de R-B-R dit jaar, maar die meldde zich af. Uiteindelijk gingen 8 man en 1 vrouw te water. Michael hield het bij alleen zwemmen. Willem had speciaal pedaaladapters aangeschaft, maar kwam tot de ontdekking dat er een scheurtje in de zadelbuis/pen van zijn fiets zat en beperkte zich tot zwemmen en lopen.

Vanwege de regen viel de opkomst een beetje tegen, maar het was wel overzichtelijk en gemakkelijk voor de tijdregistratie. De thuisblijvers kregen ongelijk. Windstil weer en tijdens 2e fietsronde werd het droog en aan het eind begon de zon zelfs te schijnen. Ideaal triathlon weer.
2013 izgs 0908 023
Debutant en kersvers lid Antoine kwam als eerste het water uit met precies 1 minuut voorsprong op Peter S. Carin en het drietal Rody, Willem en Bram volgden en kort daarop Paul R. Paul H. was nog in vakantiestemming. Tijdens het fietsen liep Antoine nog wat verder uit op Bram. Carin haalde Rody (dit is te kort voor mij en ik rijd op mijn gewone racefiets want mijn tijdritfiets heb ik net gepoetst) in en lag 3e na het fietsen.
2013 izgs 0908 123
Peter S kon Paul R net voorblijven bij het fietsen.

Onder de diverse toeschouwers zagen we o.a.: Jan Levers die weer vele foto’s geschoten heeft, Bert die assisteerde bij de tijdwaarneming, Peter L. en Rene M. die hun duurlooptraining onderbraken als voorbereiding op de hele van Almere volgende week,
2013 izgs 0908 152
Gesina, Bart, Ewout geblesseerd na een zaalvoetbalpartijtje, Hans die Carin haar 12e achtereenvolgende titel zag winnen en Susan sinds kort lid en vastbesloten Carin volgend jaar tegenstand te bieden.
2013 izgs 0908 161
Tijdens het lopen kon Bram nog ruim 1 minuut inlopen op Antoine, maar deze kon onbedreigd de winst binnenhalen.
2013 izgs 0908 187
Gefeliciteerd met dit mooie debuut. De loopconditie van Rody zorgde ervoor dat hij als 3e finishte. Paul R kon Carin nog achterhalen en Peter S en Paul H volbrachten op hun eigen tempo deze Clubtriathlon.

Na afloop hebben nog koffie gedronken in de onder de Platanen en daar werd de wedstrijd nabesproken en ik heb weer vele nieuwe ideeën/plannen voor 2014 mogen horen.

Uitslag
uitslag clubkampioenschap 2013

Mark

PS meer foto’s op onze Facebook pagina

4 Reacties

 1. Mark, je hebt je roeping misgelopen. Je had verslaggever moeten worden! Leuk stukje!
  Carin

 2. Zeer blij met de ‘transfer’ naar IZGS Haarlem! De goede en intensieve clubtrainingen hebben hun vruchten afgeworpen. Met dank aan de organisatie en vrijwilligers die het toch maar weer mogelijk hebben gemaakt. Fijn om meerdere leden te leren kennen.
  graag tot een volgende x!
  Antoine

 3. Iedereen van harte gefeliciteerd met de mooie prestaties!

 4. Knappe prestaties allemaal! Leve de nieuwe kampioen Antoine!!!
  Ik heb het dit jaar laten afweten i.v.m. deelname Almere en de weersomstandigheden (met alle risico’s). Hoop er volgend jaar gewoon weer bij te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: