• april 2013
  M D W D V Z Z
  « mrt   mei »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Archief

Succesvolle Run-Bike-Run en receptie 25 jarig bestaan

Vanwege het 25 jarig bestaan werd er besloten om er deze keer een feestelijke editie van te maken. 2 dagen voor het officiele 25 jarig bestaan op een andere locatie dan gewoonlijk. Op de baan van Wheelerplanet scheen de zon de hele dag volop en was het windstil. Weerscondities die voor een IZGS evenement ongekend zijn. Het kado van de NTB, een prachtige Beachflag, was goed te herkennen maar wapperde niet. In totaal kwamen er zo’n 25 atleten aan de start. Gastdeelenemer Martin Breedijk (aanwezig namens het NTB bondsbestuur) was het nog niet verleert en kwam als 1e over de streep. Bauke de Boer veroverde voor de 1e keer het Clubkampioenschap en was daar terecht blij mee. Bram gaf zich niet zomaar gewonnen getuige de 3 seconden verschil op de finishlijn. Carin had dochter Niki meegenomen, die op een mooie manier de strijd met de mannen aanging, echter bij gebrek aan andere dames werd Carin toch weer Clubkampioen.
Run Bike Run 2013
Iedere deelnemer kreeg een mooie medaille als aandenken aan de jubiluemeditie.
R-B-R-2013 winnaars mannen
R-B-R-2013 winnaars vrouwen
Na afloop vond de prijsuitreiking plaats. Aan het eind van de toespraak van de voorzitter, waarin de vele diverse activiteiten, wedstrijden, evenementen werden gememoreeerd. werd Nico ten Bosch als dank voor 20 jaar voeren van het secretatiaat tot ERELID benoemt.
De dag werd afgesloten op een zonnig terras onder het genot van een drankje. Er werden vele herinneringen opgehaald, maar ook nieuwe plannen gesmeed.

3 Reacties

 1. Was een geslaagde dag. Nog dank aan Nico en Mark voor de perfecte organisatie.

 2. Goed gezegd Rody, daar sluit ik me bij aan.

 3. En die ik is Carin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: