• mei 2012
  M D W D V Z Z
  « apr   jun »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Archief

Ardennen weekend 11-12-13 mei 2012 verslag 1

Kilometers vreten in de Ardennen

Vrijdag 11 mei vertrokken 14 sportievelingen voor het jaarlijkse trainingsweekend naar de Ardennen. Er werden heel wat kilometers weggetrapt!

Korte broekenweer was het alleen vrijdagmiddag. Het was nat , maar warm. Een klein ploegje (Mark, Rody, Sabina) vertrok op de racefiets voor een rondje rond de Wanne en de rest (Nico, Rob, Leon, Michiel, Peter T en Kees) ging ploeteren door de bagger op de mtb. Het leverde maar 1 gebroken ketting en 1 lekke band op J.

x92s Avonds, na een heerlijk pastabuffet, was de ploeg compleet met Paul (die einde middag ook nog de nodige kilometers fietste ) Hans, Carin, Peter S en Arjen.xa0 Daar moest uiteraard op gedronken worden!

Zaterdagmorgen splitste de groep zich weer in tweeen. De racefietsers hadden het wilde plan om 150 km! te fietsen. Sabina en Paul hadden daar hun bedenkingen over, dus die zouden ergens onderweg hun eigen route vervolgen.

Uiteindelijk werden er flink wat kilometers gevreten door het trio Carin, Mark en Peter S (165 km). In de aanloop naar de Marmotte en de Jean Nelissen Classic was dit een supertraining. Rody, Kees en Arjan zagen 150 km op hun teller, Sabina een dikke 90 en Paul een kleine 100 en Peter T heeft ook zeker de 100 km gerond. Chapeau voor iedereen!

De mountainbikers vertrokken laat. Er moesten inkopen gedaan worden voor de bbq en de nodige materiaalpech moest worden verholpen. Michiel (maat van Leon) kwam daarna helaas niet verder dan 10 km en de fietswinkel in Malmedy. x92s Avonds had hij wel zoveel nieuw spul op zx92n fiets dat hij de komende jaren er geen omkijken meer naar heeft J.xa0 De rest (Nico, Rob, Leon, Hans) maakten een mooie tour door de modderige Ardennen van zox92n 60 km. Jammer dat Nico in de laatste kilometers nog even een duik in een poeltje nam en zx92n knie openhaalde. Heel verfrissend!

Het bbq-weer liet het dan wel afweten, bbq-master Kees gelukkig niet. Heerlijke stukjes vlees kwamen van de grill en vonden gretig aftrek. Er gaat heel wat eten doorheen na zoveel kilometers. Iedereen was moe, lekker moe. En dus ging bij iedereen om 23 uur het licht wel uit…

Normaliter is de zondag de gezamenlijke mtb dag, maar dit jaar is alles anders. Rody, Mark, Carin, Paul, Peter S en Arjan trappen op de racefiets nog even 70 km weg. Rody loopt daarna nog zelfs een rondje.xa0 De rest maakt een mooi mtb-tourtje naar het stuwmeer bij Robertville. Prachtige natuur, weinig pech, pittige klimmetjes en lekkere afdalingen. Gelukkig bleef Sabina deze keer op de fiets (nou ja, niet bij die steile klimmetjes hoor). Het was weer een prachtig, sportief en heel gezellig weekend. Op naar een mooi triatlon- en fietsseizoen!!

Sabina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: