• maart 2012
  M D W D V Z Z
  « feb   apr »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Archief

Succesvolle Clinic o.l.v. Frank Heldoorn 17-03-2012

xa0Afgelopen zaterdag was er een Clinic onder leiding van Frank Heldoorn. Vanaf 9u00 verzamelden de belangstellenden zich bij het Buitenhuis in Spaarnwoude. Er werd begonnen met een meting op de weegschaal.

Daarna werd er 6 x een ronde van 1300 meter afgelegd,xa0 iedere keer in een hoger strak tempo. Na iedere ronde moest iedereen zijn hartslag doorgeven. Na afloop konden deze gegevens geanalyseerd worden en daarmee hetxa0omslagpunt bepaald worden.

xa0xa0Aansluitend volgde er een loopscholing waarbij bleek dat bijna iedereen een haklander was. Frank benadrukte het belang van een zo efficient mogelijk loopstijl en de verminderde kans op blassures. Direct na het lopen werd er weer gewogen om te kijken hoeveel vocht er verloren was. In de aansluiten de theorie werdxa0veel aandacht besteedxa0aan de trainingszones en het belang iom te weten waarom je in deze zones moet trainen.

Na de uitbreide lunch werd het vochtverlies en het belang van (sport) voeding besproken, vooral tijdens lange duurtrainingen of wedstrijden.

’s Middags werd afgesloten met een gezamenlijke fiets rit over het kopje van Bloeemendaal

Mark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: