• maart 2011
  M D W D V Z Z
  « Sep   Apr »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Archief

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. Vorige week de laatste wintertriathlon en de lente lijkt te gaan beginnen. De zwemtrainingen worden goed bezocht, vooral de dinsdagavond met soms 16 -18 zwemmers. Zaterdag de 27e zal er een fietsclinic door Chris Brands gegeven worden en Sabina heeft een mooie locatie weten te vinden, nl. de wielerbaan in Spaarnwoude. Tevens zijn er plannen om 4 x een speciale zwemtechniek training te organiseren. Berichten hierover zullen binnenkort volgen via Reinier. Ook is het Ardennen weekend bijna vol geboekt. Mocht je nog mee willen meldt je dan snel aan. Kortom nieuwe intiatieven en daarnaast een paar nieuwe (wedstrijd) triatleten die de harde kern zullen motiveren om de strijd aan te gaan. Op naar een nieuw mooi seizoen!

Mark 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: