• april 2010
  M D W D V Z Z
  « mrt   jun »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Archief

Run Bike Run 2010 11 april

Afgelopen zondag stonden er 6 bikkels en 1 klein bikkeltje aan de start van de jaarlijkse Run-Bike-Run. Edo had de afstand van huis verkeerd ingeschat en kwam 5 minuten te laat aan de start. Er stond een frisse stevige wind maar Paul had daar blijkbaar geen last van startte in zomertenue. Bij de 1E Run hielden Bauke en Kees elkaar goed in de gaten. Ook de beide dames Carine en Gesina gaven elkaar niet veel ruimte. Tijdens het fietsen werd de wedstrijd beslist want zowel Paul als Carin maakten een verschil van bijna 3 minuten, iets wat tijdens de 2 laatste looprondjes niet meer goedgemaakt kon worden. Mark finishte in deze wedstrijd/training als laatste , maar kon ook echt niet harder hoor zo vroeg in het seizoen. Bert fungeerde weer als tijdwaarnemer en noteerde alle tussentijden. De 3e generatie(kleindochter Marlijn) volbracht voor de 1e keer de halve afstand. Bij het Clubkampioenschap in September verwachten we nog veel meer jeugd en natuurlijk ook de oude en nieuwe garde aan de start, individueel of als trio!

Rbr_2010_klaar_voor_de_start Rbr_2010_marlijn_opa_de_tijdwaarnem Download uitslag_run_bike_run_2010.xlsx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: