• juni 2009
  M D W D V Z Z
  « mei   jul »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Archief

STEIN 21-06-2009

Zondag 21 juni. Begin van de zomer, eind van de voorbereiding voor Stein!

Eindelijk was het zover. Zo relaxed was ik vxc3xb3xc3xb3r de andere wedstrijden, zo nerveus voor deze. Dat komt vast omdat ie vorige keer zo loeizwaar wasxe2x80xa6 Maar goed, nu was het 13 graden koeler! Dus dat scheelt. Het water was net zo lekker als de buitentemp. 20 graden! Heel goed. Dus dan lig je ineens achter de drijflijn en klinkt dan die misthoorn. Zwemmuh!!!! Op de kade stonden Steffie (dochter) en Dennis (haar vriend). Met duidelijke coachinstructies.

Ze hoefden pas na 2 uur de eerste bidon aan te geven, dus ze hadden ff. Wel leuk om ze onderweg te zien staan en naar ze te zwaaien. Weten zij ook naar wie ze kijken moeten. In het water lijken al die atleten op elkaar.

Het zwemmen ging lekker; 51.47 Het was intussen wat gaan regenenxe2x80xa6 en er kwam toch een lucht aan! Het fietsen begon goed, maar tijdens de tweede ronde kwam het met bakken uit de lucht. Het stroomde door de straten. Stein is nogal heuvelachtigxe2x80xa6 De beklimmingen gingen nog, hoewel de Maasberg bestraat is met kasseien, ook wel spannend. Maar tijdens de afdalingen moest je toch voorzichtiger rijden. Kost wat tijd. Maar het weer klaarde op en na het fietsen ( in 3.51.24) en tijdens het lopen kwam de zon af en toe door. Werd dan weer wat warm. Ik werd uitstekend verzorgd en gecoached door de kids. Het lopen viel me mee. Vorige keer vond ik dat meteen zwaar, nu begon het halverwege de derde ronde zwaar te worden. Tijdens de vierde ronde wist ik dan weer niet waar ik het vandaan moest halen, maar haalde toch nog 4 mensen in, voor mij bijzonder; ik wxc3xb3rd meestal ingehaald. Over de 30 km deed ik toch nog 3.07.15.

En dan, na 7.56.37 was daar de finish, met een omroeper die me binnenpraatte alsof ik de winnaar was. Wat een beetje zo was, ik was de eerste dame 40+! Dat betekende dat we 2,5 uur moesten wachten op de prijsuitreiking. Maar dat was het zeker waard. ( xe2x82xac100,- J )

Geheel voldaan en blij ging deze golden girl weer naar Haarlem.

CarinFinish_carin_in_stein_2009_2

Eén reactie

 1. Wow Carin!

  Geweldige prestatie. Eerste plaats, en mooi net binnen de 8 uur. We zijn trots op je!

  Groetjes, Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: