• oktober 2008
  M D W D V Z Z
  « sep   nov »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Archief

Clubkampioenschap 2008

14 september werd onze jubileum Clubtriathlon gehouden in Spaarnwoude. Vanwege het 20 jarig bestaan van  I.Z.G.S. werd op een grote opkomst gerekend. Dit viel uiteindelijk nogal tegen. Ook misten we een paar oudgedienden. Voor het eerst was er de mogelijkheid om een 1/16e te doen. Ook was er de mogelijkheid om als trio aan de start te verschijnen. De 3 zonen van Ernst waagden zich allen aan deze nieuwe afstand. Opa Bert werd vormde het enige trio met kleinzoon en dochter. Gelukkig heeft de jeugd de toekomst dus volgend jaar willen we minimaal het dubbele aantal deelnemers aan de start zien.

Het water was wat aan de frisse kant, zeker voor de deelnemers zonder wetsuit. Gelukkig begon de zon te schijnen en daardoor ideaal triathlon weer zo op de vroege ochtend.

Ernst won dit keer nog gemakkelijk maar Paul, die 20 kilo was afgevallen, kwam toch behoorlijk opzetten. Het verschil bleek achteraf tijdens het zwemmen al gemaakt te zijn. Rody eindigde keurig als derde. Carin won dit keer voor de zesde?? keer. Ik ben de tel kwijtgeraakt, maar krijgt volgend jaar serieuze concurrentie van Sabine. Annemieke werd derde. Ja zowaar 3 dames aan de start. De uitslag kan je in bijgaande file vinden.

Na afloop werd er nog nagepraat en gedronken in het zonnetje bij de kinderboerderij. Iedere deelnemer kreeg een welverdiende medaille. De fotoxe2x80x99s zijn al eerder gepubliceerd.

Tot volgend jaar

Mark

Download uitslag_2008_clubkampioenschap.xls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: