• augustus 2008
  M D W D V Z Z
  « jun   sep »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Archief

Leiderdorp 2008 Verslag Willem de Vries

xe2x80x9cPittigxe2x80x9d windje in Leiderdorp

Waarom doe ik dit, vraag je jezelf af als je om half zeven zondagochtend in de auto zit richting Leiderdorp. De regen klettert op het dak en de auto schudt heen en weer door de iet wat krachtige wind (kracht 6/7).

Eenmaal aankomen heeft het iets bekends en geeft het toch een geruststellend gevoel. Ondanks de minimale voorbereiding (zeg maar niet) schrijf je toch in voor 2,5 km zwemmen, 80 km fietsen en 20 km lopen.

Vlak voor de start regent het flink, maar eenmaal in het water is er niks aan de hand. Het zwemmen ging voor mijn doen slecht. Waar ik de vorige keer als 14de uit het water kwam, kom ik nu 5 minuten (32ste) later pas uit het water. Niet lekker weg bij de start en hierna was het worstelen met het water i.p.v. lekker glijden. Balen, want hierna komt het minste onderdeel (en zeker bij wind). Hoewel de windkracht rond de 6/7 ligt, voltooi ik de 1e ronde zonder problemen. Tot mijn verbazing blijft dit ook tot het einde goed gaan en komt mijn teller niet beneden de 30 km/uur. Ruim binnen de 2 xc2xbd uur ben ik weer terug voor het looponderdeel.

Hoewel ik toch wat duurlopen heb gedaan, mis ik pure snelheid (toch maar weer op de baan trainen Cees!!). Uiteindelijk haal ik toch een aantal lopers is, maar minder dan normaal. Ondanks de plasstops en de tijd die nodig was om de kinderen over te halen om samen gezellig met papa over de finish te komen, voltooi ik de halve van Leiderdorp in een tijd net over de vijf uur (5.01.42). En dat ondanks het slechte weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: