• juni 2008
  M D W D V Z Z
  « apr   aug »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Archief

Ardennen weekend 2008

Super trainingsweekend Ardennen

Wat een animo deze keer! Met 17 clubleden vertrokken we 23 mei naar La Gleize in de Belgische Ardennen voor een lekker weekendje fietsen. Het weekend kwam met enige vertraging op gang door foute vertrekafspraken, lekke autobanden en navigatieproblemen. Maar daarna kwamen we op stoom en hebben we het bijna tot het einde ongeschonden volbracht!

Vrijdagmiddag stond het traditionele rondje op de racefiets langs Basse en Haut Bodeux op het programma. De helft ging mee en de rest ging zelf een rondje mountainbiken. Nieuwelingen Sabine en Annemieke toonden meteen moraal en fietsten vlot de colletjes omhoog. De rest was gewaarschuwdxe2x80xa6

xe2x80x98s Avonds flink ingeslagen voor een heerlijk Italiaans pasta buffet. Het huis bood ruimte genoeg aan alle hongerige gasten! Met zxe2x80x99n allen aan een grote tafel. Daar bleef iedereen gezellig tot middernacht zitten met een drankje en sterke verhalen

.

Zaterdag gooiden we het programma om, vanwege de slechte weersvoorspellingen voor zondag. Meteen dan maar de lange tocht van 100km met de Redoute, Mont Theux, Kin Stockeu en voor de liefhebber nog de Wanne, de Haute Levee en xe2x80xa6..Prachtige tocht. Met zxe2x80x99n achten hebben we genoten en afgezien. De rest ging mountainbiken olv de gps van Nico. Dat hebben ze ge(z)weten.

xe2x80x98s Avonds de bbq opgestookt en zorgden de mountainbikemannen voor het vlees! Er zijn flink wat kilootjes doorgegaan. En ook de nodige litertjes.

De tijdrit op de Wanne kwam deze keer helaas te vervallen. Het paste niet goed in het schema, doordat we met zxe2x80x99n allen nog een lekker tochtje wilden mountainbikes inde buurt van Coo. Jammer voor Bert, die voor de tijdwaarneming zou zorgen. Misschien volgend jaar weer. We hadden gerekend op regen, maar het was een super zonnige dag.

Het begon geweldig. Lekkere klimmetjes, pittige afdalingen door het bos. Maar ja, toen kwam er een stukje asfalt en door het natte wegdek deden we rustig aan. Toch presteerde Gesina het om xe2x80x98heel ontspannenxe2x80x99 te vallen en manlief Bart mee te nemen. De smak was iets minder ontspannen. Flinke schaafwonden en een groot gat in de elleboog van Gesina gooiden roet in het eten. Ze moesten de tocht helaas staken. De elleboog moest gehecht worden. Balen!! Toch een smetje op ons fantastische weekend. Inmiddels heb ik vernomen dat de patient bijna volledig genezen is.

Volgend jaar gaan we weer. Ik hoop dat iedereen ook dan weer van de partij is. Misschien kriebelt het zelfs wel bij meer mensen xe2x80xa6.          Sabina

2 Reacties

 1. Ja, was (op de uitglijpartij na)een topweekend! Blijft leuk.

 2. Ja, was (op de uitglijpartij na)een topweekend! Blijft leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: