• september 2007
  M D W D V Z Z
  « aug   okt »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Archief

GEZELLIG CLUBKAMPIOENSCHAP SPAARNWOUDE 09-09-2007

Door: Sabina Bles

Acht triatleten stonden zondagmorgen 9 september aan de start van ons jaarlijkse clubkampioenschap in Spaarnwoude. Eigenlijk negen, maar Margreet liet het zwemonderdeel aan haar voorbij gaan wegens verkoudheid en het nogal koude water. Iets na negenen klonk het startsein en vertrokken Ernst, Carin, Peter T, Peter A, Paul W, Erik, Mark en Willem voor een halve kilometer zwemmen.

Mark had er voor gezorgd dat de boei voor de verandering eens echt op 250 lag. Voor de zwemmers zonder pak was het inderdaad een koud stukkie. Op de steiger zagen de supporters Ernst als eerste het water verlaten, gevolgd door Carin, Erik, Willem, Peter A, Peter T, Mark en Paul. Ondertussen was ook Margreet vertrokken voor haar 4 rondjes van 5 km fietsen.

Ernst fietste zijn rondjes heel constant in 10.38 (met wissel), 9.20, 9.23 en 9.24. Zijn voorsprong liep verder uit op de concurrenten. Na het zwemmen was dit ruim een minuut, na het fietsten meer dan 3 minuten. Peter T was inmiddels aan zijn inhaalrace begonnen en lag na het fietsen op de 2e plaats. Gevolgd door Carin, Erik, Willem, Peter A, Paul, Mark en Margreet. 

Tijdens het lopen werd er nog flink stuivertje gewisseld. Niet door Ernst, want die was niet meer in te halen. Peter T gaf zijn 2e plek ook niet meer uit handen. Maar de 3e plaats lag nog helemaal open. Peter A rook zijn kans en vocht zich in de de eerste loopronde al naar de 3e plaats. Een mooi debuut! Carin had dit jaar niet veel concurrentie. Voor haar was het een kwestie van zo goed mogelijk overall finishen. Zij en Erik wisselden constant van positie. Toch was het Willem die er met de 4e plaats vandoor ging. De rest van de deelnemers kwam ook allemaal voldaan over de finish, waar Sabina hen samen met haar assistentes Eva en Hiske opwachtte met een fraaie medaille en een fles sportdrank. En natuurlijk kregen ze allemaal een luid applaus van de vele supporters. Fijn dat er jullie er allemaal waren. En Bert bedankt voor de tijdwaarneming!

Download uitslag_clubkampioenschap_2007.xls

Eén reactie

 1. as always i love the club races.. nice cosy events.

  looking forward to next april’s duathlon already.. and i have decided to lose weight, so watch out boys, i will be running you down! hahaha

  paul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: